За контакти,въпроси и мнения:
gdnews@fabrichno.com

понеделник, 14 декември 2009 г.

Активисти от Сатовча бойкотираха бал на ГЕРБ: Какво търсят сред нас горските директори Чолаков, Поюков и Козелов?!


Депутатът Г. Андонов изтегли от питката късметче “Щъркели ще те споходят през 2010 г.” и се замисли дали да не скъса с ергенлъка...


Активисти и членове на общинската структура на ПП ГЕРБ - Сатовча миналата вечер се опитаха да бойкотират благотворителния коктейл, който традиционно организират за Коледа герберите от община Гоце Делчев. Под претекст, че организаторите са поканили на благотворителното мероприятие тримата горски директори Велизар Чолаков - Гърмен, Пламен Поюков - Сатовча, и Манол Козелов - Гоце Делчев, които са от други партии, бизнесменът Велко Давидов и лидерът на ГЕРБ в община Сатовча Михаил Парпелов провокираха доведената от тях група от Сатовчанско да напусне ресторант “Ванита” и ги заведоха да ги черпят в друго заведение.

Опитът им да бойкотират коктейла обаче се провали, а коментарите бяха, че го правят заради неудовлетворени лични амбиции.

Въпреки явната провокация от сатовчанци герберите от Гоце Делчев, Хаджидимово и Гърмен събраха 3800 лева на благотворителния коледен коктейл. Те ще бъдат предоставени за деца в неравностойно социално положенаие, както и за болни деца.

Общинският координатор на ГЕРБ в Гоце Делчев Ангел Плевнелиев преглътна обидата, нанесена от сатовчанските лидери, и даде старт на коледния коктейл, гарниран с детска програма, коледари и благотворителен търг. Гости бяха заместник областният управаител Георги Баханов, който в Гоце Делчев има много роднини, местният депутат Георги Андонов, благоевградският бизнесмен Георги Шапков, Георги Аврионов и други членове на областното ръководство, които купонясваха до полунощ в ресторант “Ванита”.