За контакти,въпроси и мнения:
gdnews@fabrichno.com

петък, 25 декември 2009 г.

Пиян шофьор предизвика катастрофа край Гоце Делчев, трима са ранени


Пиян шофьор с 2.37 промила алкохол в кръвта предизвика сноши тежка катастрофа на моста на река Места, край Гоце Делчев. Три лица са настанени в гоцеделчевската болница, единият с опасност за живота. И на двата автомобила са нанесени големи материални щети. 


Данаил Червенков от с. Мосомище, управлявайки лек автомобил “Опел Вектра” по пътя Гърмен - Гоце Делчев, навлиза в насрещната лента и помита движещия се там автомобил. В него са пътували семейство Хаджидиманови от с. Дъбница. В резултат на силния удар двата автомобила са деформирани до неузнаваемост. 


В тежко състояние с фрактура на лицето и комоцио е Асен Кискинов от Гоце Делчев, който е седял на предната седалка до виновния за произшествието шофьор. Състоянието му е стабилизирано да някаква степен, но лекарите все още не дават гаранция за отминала опасност за живота. С контузни рани по тялото е Цветанка Хаджидиманова от Дъбница и нейният син Марин, които са пътували в другия автомобил. Техническото средство е показало 2.37 промила алкохол в кръвта на Данаил Червенков, който причини пътното произшествие.